Naše kompanije se striktno pridržavaju i redovno unapređuju principe Global Gap-a , kako bi osigurali zdravstvenu ispravnost i kvalitet primarne proizvodnje našeg svežeg voća i povrća do njihovog ulaska u fabričku preradu, dok je HACCP Sistem mera koji kroz kontrolu zdravstevnih rizika iste proizvode prati kroz proces prerade i njene distribucije do potrošača.
Na taj način smo obezbedili kompletnu kontrolu naših proizvoda “od njive do trpeze”.
Naša predanost kvalitetu je podržana širokim rasponom mera kako bi se osigurala sigurnost proizvoda, stroga kontrola kvaliteta kao i proizvodnih i transportnih tehnologija. Takođe, nastojimo da kontinuirano napredujemo kroz istraživanja i inovacije, sa punim poštovanjem procedure zaštite bilja, kao i generalnom brigom za zaposlene, zajednicu i okruženje.
Društvena odgovornost je vrednost u koju verujemo, ali i razlog zašto poslujemo sa integritetom, ne samo prema našim zaposlenima već takođe i prema okolini u kojoj radimo i živimo.